h

Nieuws, november 2008

29 november 2008

Brandweer straks snel weg of in de file op de snelweg?

geensnelweg Afgelopen week sloeg burgemeester Bruls de eerste paal voor de nieuwe brandweerkazerne aan de Ariënsstraat in Tegelen. Volgens de SP een weinig gelukkige locatie. Bijna gelijktijdig nam de Tweede Kamer het besluit om een spoedwet voor wegverbredingen nog voor hun kerstvakantie er door heen te jagen.

Lees verder
27 november 2008

SP op werkbezoek bij Ronin in Blerick

24-11-2008 werkbezoek aan Ronin 5 Afgelopen maandag was de afdeling Venlo met Tweede Kamerlid Paul Lempens op bezoek bij re-integratiebedrijf Ronin. Ook de wethouder van Venlo schoof aan, de nauwe samenwerking van de gemeente met Ronin onderstrepend.

Lees verder
25 november 2008

"Global warming"

Bij het zien gisteren op tv van de documentaire van Al Gore over de veel te snelle opwarming van de aarde, begon het zweet me na 10 minuten kijken al langzaam uit te breken.

Lees verder
24 november 2008

Plotsklaps beleid plotsklaps gedeeltelijk teruggedraaid

Begraafplaats Venlo achterhek Onlangs meldden de lokale media dat vanuit de gemeente besloten was om de begraafplaatsen van Venlo en Blerick in de toekomst gedurende de dag af te sluiten met uitzondering van de hoofdingang. Diverse mensen wezen de SP op het feit dat deze actie ten koste gaat van de nabestaanden die graven willen bezoeken. Na een (onbeantwoorde) oproep vanuit de SP, heeft de gemeente haar besluit alweer omgegooid.

Lees verder
23 november 2008

Waterlanders krijgen. Stemadvies voor overbodige verkiezingen

Ooit maakte ik kennis met de SP omdat ik als lid van de wijkraad Op de heide in Tegelen verantwoordelijk was gemaakt voor het dossier A74. Mijn sympathie voor de SP leidde tot een lidmaatschap, tot actief lid en tenslotte tot bestuurslid. Het was dan ook best weer eens logisch dat ik een keertje terug ging om weer eens te horen wat mijn wijkgenoten bezig houdt en waar men verbeteringen in de wijk wil.

Lees verder
21 november 2008

Oordelen over schimmige werelden

wietblaadje Soms is de politiek echt een moeilijk vak. Vooral als er zaken zijn waarvan je vooraf weinig tot geen inhoudelijke kennis hebt. Het moeten afgaan op gezond verstand is dan het beste wat een politieke partij kan doen. Zo maakte de gemeente Venlo vandaag in de media bekend dat zij een grens wil stellen aan het aantal seksbedrijven in de gemeente...

Lees verder

Pagina's

U bent hier