h

Nieuws uit 2007

24 december 2007

Fijne feestdagen en een sociaal 2008

kerstwens SP Venlo Het bestuur van de SP Venlo wenst iedereen fijne feestdagen en een SPectaculair 2008. Met name onze actieve leden en vrijwilligers willen we bedanken voor hun steun en inzet in de afgelopen periode! Mogen we komend jaar weer op jullie rekenen?

Lees verder
23 december 2007

Meneer Harmsen wacht op hulp

stop uitverkoop thuiszorgDe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) heeft rampzalige gevolgen voor de kwaliteit van de thuiszorg in Nederland. Dat concluderen de SP en het tv-programma Zembla bijna een jaar na de invoering van de WMO. SP-Kamerlid Agnes Kant wil direct na het kerstreces in de Tweede Kamer opnieuw een debat over de gevolgen van de WMO en de marktwerking in de thuiszorg.

Lees verder
20 december 2007

SP verzamelt wensen in Helden

SP komt op in HeldenOm alle mensen nogmaals de gelegenheid te geven om hun wensen bij de SP kenbaar te maken, zal de partij met hun wensboom op zaterdag 29 december te vinden zijn bij winkelcentrum ‘de Kaupman’ in Helden-dorp, en ’s middags op de Markt in Panningen. Alle wensen en reacties worden tijdens een informatieavond in januari bekent gemaakt.

Lees verder
12 december 2007

SP Venlo: jongerenhuisvesting Bondsgebouw realistische optie

Bondsgebouw vooraanzichtDe Socialistische Partij afdeling Venlo (SP) lanceert vier voorstellen voor behoud van het historische Bondsgebouw aan de Herungerstraat in Venlo. Dit schrijft de partij in een brief aan de leden van de gemeenteraadscommissie Woonomgeving, die vanavond onder andere de stand van zaken rondom het door brand in 2005 ontruimde Bondsgebouw bespreekt.

Lees verder
10 december 2007

Nieuwe toekomst speeltuin 't Hagerweike?

Hagerweike Via de media moeten we vernemen dat er vergevorderde plannen zijn om speeltuin 't Hagerweike in oude luister te herstellen. De SP Venlo juicht deze nieuwe plannen van harte toe, maar heeft ook haar kanttekeningen erbij.

Lees verder
9 december 2007

Blerick en Tegelen tekenen tegen uitverkoop Thuiszorg

stop uitverkoop thuiszorgVrijdag in Blerick en zaterdag in Tegelen was de SP Venlo aanwezig om aandacht te vragen voor de gevolgen van de marktwerking in de Thuiszorg. Hierdoor worden duizenden zorgwerkers bedreigd met (gedwongen) ontslagen of omscholing, lager loon en slechtere arbeidsomstandigheden. Verpleegkundigen worden ingewisseld voor alfahulpen, stagiaires en schoonmakers... Dit gaat ten koste van de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier