h

Toch Soepactie maar dan kleiner

23 maart 2024

Toch Soepactie maar dan kleiner

Foto: SP-Venlo
Heb je ons gezien in de binnenstad? Deze keer geen massa’s soep uitdelen aan de Venloop-wandelaars in Velden (zoals de afgelopen jaren), maar klein (en net zo gezellig) soep uitdelen bij parkeergarage Arsenaal.

 

We combineerden deze soep-uitdeel-actie met ons open huis. Iedereen kon binnenlopen op de Van Cleefstraat 6 voor een praatje, kennismaking of zien wat onze Hulpdienst voor hen kan betekenen.
Op het plein deelden we soep uit aan voorbijgangers. Deelnemers aan de Venloop, supporters, of gewoon aan degene die van een kopje soep wilde genieten.

 

Foto: SP-Venlo

 

Diverse mensen vertelden ons dat ze de SP hadden gemist in Velden (waar we sinds 2014 bij het sfeerpunt daar vanuit onze markante soepkar uitdeelden). Deze mensen waren blij dat we toch nog soep uitdeelden op een alternatieve locatie.

Dat geeft ons een goed gevoel.
Want we vinden het jammer dat de soepkar er niet meer is, en we moesten stoppen met onze jaarlijkse soepactie bij de Venloop. Met deze kleine actie hebben we toch nog iets kunnen doen en de wandelaars kunnen trakteren op hun soepje.

 

Bekijk ook:

 

U bent hier