h

Nieuws uit 2008

30 december 2008

Stelling Ondernemend Limburg: "aantal gemeenten halveren" lost niets op en kan alleen goed zijn voor de grote spelers

Ondernemend Limburg is een club waarin met name werkgevers zich hebben verenigd. Op zich helemaal niets mis mee, was het niet dat ook deze club zich in het nieuwe jaar wenst te profileren.

Lees verder
24 december 2008

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

kerstwens SP Venlo Bovenstaande wens geven we elkaar al vele jaren lang mee aan het einde van het jaar. En daar is helemaal niets mis mee, als we het maar menen! Want in de gewoonte schuilt ook het minder waard worden van deze toch speciale wens. Zo gaf ons kamerlid Renske Leijten, nog niet zolang geleden, de baas van zorgverzekeraars Nederland, Hans Wiegel, een stevig commentaar omdat hij de medewerkers in de zorg "speciaal met de feestdagen" in het zonnetje wilde zetten. Deze goedkope sigaar uit eigen doos werd door Renske snel teruggekopt! Hardwerkende zorgmedewerkers verdienen immers altijd respect.

Lees verder
23 december 2008

SP vraagt onmiddellijke aanpassing rotonde Belletablestraat/ Hertog Reinoudsingel

Rotonde Familiekerk Venlo 3 Na klachten en eigen onderzoek heeft de SP moeten vaststellen dat met name voor het fietsverkeer, er zich een onveilige situatie voordoet op de rotonde bij de Familiekerk aan de Belletablestraat en Hertog Reinoudsingel in Venlo.

Lees verder
22 december 2008

Ziggo schrapt zenders: "Chantage!"

Met verbazing en woede lees ik het bericht dat Ziggo over enkele weken minder zenders wil gaan doorgeven voor analoge tv-abonnees. Ziggo pleegt eigenlijk chantage door haar abonnees te willen dwingen op wel heel korte termijn over te stappen op digitale televisie. Zo niet, dan krijgt men ‘gewoon’ minder zenders. Het lijkt wel slikken of stikken!

Lees verder
20 december 2008

Onze nieuwe Jaarkrant is uit!

Jaarkrant 2008 voorpagina Onder de noemer 'Venlo SPeciaal' heeft de SP Venlo een informatieve krant uitgebracht met standpunten, interview, meningen, nieuws, een quiz en meer. Al onze wijkverspreiders zijn in december druk in de weer om maar liefst 40.000 jaarkranten bij alle Venlonaren in de bus te krijgen.

Lees verder
19 december 2008

Arcen nu ook door Raad van State op de vingers getikt!

logo camping “Polencamping De Maasvallei buiten proporties”. In april 2008 heeft het gemeentebestuur van Arcen & Velden hoger beroep aangetekend tegen het besluit van de rechter die het ‘vrijstellingsbesluit’ voor de huisvesting van 510 Poolse arbeiders in 85 stacaravans als onwettig betitelde. Een éérste overwinning voor de bewoners van Arcen en de SP Venlo, die deze mistoestanden diverse keren tevergeefs bij de gemeente Arcen (tot aan de Tweede Kamer toe!) aan de kaak heeft gesteld.

Lees verder

Pagina's

U bent hier