h

Actief worden in de SP?


De SP-afdeling Venlo telt bijna 200 leden. Een deel hiervan is op een of andere manier actief. Dat varieert van mensen die de lokale politiek volgen, acties en activiteiten opzetten, tot mensen die her en der ons ledenblad bezorgen.

Binnen de SP actief worden kan dus op heel veel manieren. In Venlo zijn wij steeds op zoek naar mensen die iets praktisch willen doen, en naar mensen die mee willen denken over actuele kwesties of andere belangrijke zaken in Venlo en daarbuiten.

De SP is namelijk niet alleen rond de verkiezingen actief, maar altijd. Om onze doelen uit te dragen, vorm te geven en die uiteindelijk te bereiken is de SP een actieve partij.

De SP afdeling Venlo draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken hun gemeente beter en socialer te maken.

Wij kunnen extra helpende handen altijd goed gebruiken. Om mensen (kortdurend) te ondersteunen, om actie te voeren waar dat nodig is, om SP'ers te ondersteunen in hun politieke werk. Of door in een wijk/buurt
aan bewoners te vragen hoe het er gaat en wat er beter kan.

Ieder mens heeft zo z'n interesses, specialisme en bezigheden. De een kan goed luisteren, de ander weer praten als brugman (en krijgt ook nog wat gedaan), weer een ander is goed in rekenen of laat elk toetsenbord
dansen en is een kei in het schrijven. Jong en ouder, volop actief, zo nu en dan of voor de eerste keer.

Alleen samen wordt veel werk verricht en doelen bereikt. Wil je hier aan bijdragen dan kun je vrijblijvend informatie inwinnen door het contactformulier te gebruiken en aangeven wat je zou kunnen doen of kunt betekenen voor de SP.


U bent hier