h

Nieuws uit 2015

28 december 2015

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst

Allereerst wensen we u alvast een gelukkig en gezond 2016! Om dat nieuwe jaar feestelijk in te luiden vindt op 4 januari onze Nieuwjaarsbijeenkomst plaats die gecombineerd wordt met de Jaarvergadering. Deze avond worden tevens onze Gemeenteraadsleden en Provinciale Statenlid kritisch aan de tand gevoeld.

Lees verder
19 december 2015

Traktatie voor winkelende voorbijgangers

Foto: SP-Venlo / SP-Venlo
Vanwege de feestdagen én de vele bezuinigingen die de mensen ook dit jaar op hun dak kregen, trakteerden we mensen in de winkelcentra afgelopen dagen op een smakelijk presentje en een eigen wenskaart. Beiden vielen in de smaak, erg leuk. Lees verder
16 december 2015

SP haalt borging voor Veilig Publieke Taak in Venlo binnen

Vanavond besprak de gemeenteraad het integraal veiligheidsbeleid van de gemeente Venlo. Probleem daarbij was dat project Veilig Publieke Taak een belangrijk onderdeel was maar intussen door ‘Den Haag’ wegbezuinigd. Dankzij inzet van de SP blijft het in Venlo toch behouden. Lees verder
9 december 2015

Standpunt mogelijke steun VVV

Voetbalclub VVV-Venlo heeft de gemeente eerder dit jaar gevraagd om financieel bij te springen. Een commissie heeft onderzocht welke mogelijkheden er zijn en komt vandaag met haar kritische conclusies: de gemeente moet nu geen geld geven, eerst moet VVV herstructureren. De SP onderschrijft dit, hier een uitleg waarom.

Lees verder
3 december 2015

Nieuwe feiten bioscoopdeal brengt B&W opnieuw in problemen

Er is nieuwe informatie verschenen rond de gronddeal voor de bouw van de bioscoop in Venlo. Heeft B&W de Raad wel goed geïnformeerd of hield ze al dan niet bewust een belastend document achter? De Rekenkamer, die onderzoek deed naar de deal destijds, weet niet of ze de info kende en onderzocht heeft. Dit roept wederom de nodige vragen op, die we vandaag naar B&W stuurden. Hopelijk komt er nu eindelijk eens opheldering in dit dossier.

Lees verder

Pagina's

U bent hier