h

Nieuws uit 2012

24 december 2012

Fijne feestdagen en de beste wensen

kerstwens SP Venlo algemeen Zo aan het eind van het jaar kijken we allemaal wel eens terug wat het jaar gebracht heeft en wens je elkaar graag het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. We hebben een bijzonder jaar achter de rug. Veel mensen hebben zelf, of in hun omgeving, de gevolgen van de crisis gevoeld. We hopen allemaal het beste, voor onszelf en voor onze dierbaren. Maar laten we ook niet de mensen vergeten die juist onze steun nodig hebben.

Lees verder
20 december 2012

SP onderzoekt leefbaarheid en bereikbaarheid winkelgebied Tegelen

lege Kerkstraat De SP-Venlo maakt zich zorgen over de bereikbaarheid, leefbaarheid en leegstand van het winkelgebied in Tegelen. Daarom start de partij een onderzoek waarbij winkeliers, eigenaren van panden, bewoners en het winkelend publiek wordt gevraagd naar hun mening over dit winkel- en woongebied.

Lees verder
18 december 2012

Vragen onderzoek naar Floriade

Floriadevlaggen Diverse berichten in de pers in de afgelopen dagen meldden dat het door ons gewenste onderzoek naar de handel en wandel van de Floriade niet door de raad maar door een extern bureau gedaan wordt. De gemeenteraad weet daar niets van. Daarnaast stelt Venray dat ze zou zwijgen over de miljoenentekorten. Genoeg reden om aan de bel te trekken bij B&W.

Lees verder
11 december 2012

Debatteren kun je leren én is leuk

02-10-2012 ALV 1 Je wordt niet als debater geboren dus kun je het je aanleren. Voorwaarde is dan wel dat je er plezier in hebt, alles wat je doet moet natuurlijk wel leuk blijven. Zo ook in het debat want discussiëren doe je ongemerkt eigenlijk overal en altijd, op een feestje, thuis, in de kroeg of op het werk. Of in de politieke arena. Maar hoe pak je het aan, zijn er trucjes voor? Veelgehoorde vragen dus organiseerden we een leuke avond geheel in het teken van debat.

Lees verder
6 december 2012

SP wil opheldering rond drama Floriade

logoFloriade Voor de SP is de berichtgeving rondom de Floriade in de afgelopen dagen niet alleen aanleiding om ons nog meer zorgen te maken maar ook om in de raadsvergadering vandaag vragen te stellen aan het college van B&W. Want het gedoe begint op een slechte soap te lijken en daar is niemand bij gebaat.

Lees verder
5 december 2012

Gedichtje: De wens van Sinterklaas

sinterklaasactie Rutte en Samson in het landsbestuur, wordt het leven onbetaalbaar duur
Het grote geld dat merkt het niet, en dát is wat de Sint weer ziet
De gewone man betaalt de prijs, voor neoliberaal gekrijs
Van banken en kapitaal, de schuldigen achter dit verhaal
S en P staan voor de mens, geeft uiting aan Sint's wens
Een eerlijk land met fair bestuur, dat is nooit te duur!

Lees verder

Pagina's

U bent hier