h

Onze nieuwe Jaarkrant is uit!

20 december 2008

Onze nieuwe Jaarkrant is uit!

Jaarkrant 2008 voorpagina Onder de noemer 'Venlo SPeciaal' heeft de SP Venlo een informatieve krant uitgebracht met standpunten, interview, meningen, nieuws, een quiz en meer. Al onze wijkverspreiders zijn in december druk in de weer om maar liefst 40.000 jaarkranten bij alle Venlonaren in de bus te krijgen.

De jaarkrant van de SP afdeling Venlo is gemaakt om heel 'Groot-Venlo' onverbloemd te informeren over onze kritische standpunten, met ook alvast een oog op de komende herindeling en de gemeenteraadsverkiezingen in november 2009.

Hoofdartikel is de aanstaande herindeling met Arcen, Lomm en Velden waarmee we onze 'toekomstige Venlonaren' alvast in de armen willen sluiten.
Als speciaal artikel hebben we een persoonlijk interview met onze afdelingsvoorzitter Alex Vervoort en een stuk over het rangeerterrein/ spooremplacement midden in Venlo.

Jaarkrant 12-2008

We hopen dat we met onze afdeling een goede krant hebben afgeleverd die zowel informatief alsook prettig leesbaar is voor iedereen.

Wie graag wil reageren op de jaarkrant 'Venlo SPeciaal' is natuurlijk van harte welkom. En, o ja, vergeet niet mee te doen aan onze 'Quizvraag van het jaar' op pagina 3!
(alle inzendingen zijn geldig tot 1 januari 2009, waarna de winnaars op onze site bekend worden gemaakt)

Alvast veel leesplezier!

Download en bekijk hier de jaarkrant (PDF, 604 kb).

U bent hier