h

Ledenvergadering over de kieslijst

20 november 2021

Ledenvergadering over de kieslijst

Foto: SP-Venlo
Donderdag 25 november is het ledenberaad waarop de lijsttrekker wordt gekozen die zijn/haar team kan presenteren waarmee we de verkiezingen voor de gemeenteraad (maart) willen ingaan. Ook bespreken we de speerpunten voor het verkiezingsprogramma.

 

De leden hebben in september besloten dat we zouden moeten deelnemen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2022. Onlangs leek het erop dat we hiervoor toch niet genoeg kandidaten bijeen zouden krijgen. Deze week werd duidelijk dat dit mogelijk toch gaat lukken. Dankzij enkele leden die zijn opgestaan en zeggen "we gaan het samen doen". Er valt dus wat te kiezen, letterlijk, op de 25e.

 

Tijdens de ledenvergadering kunnen we een besluit nemen over de diverse kandidaten en hun plek op de conceptlijst, de lijsttrekker en de speerpunten voor ons verkiezingsprogramma. Uiteraard staat de avond ook open voor vragen en actuele kwesties.

We hopen op een grote opkomst zodat iedereen het vertrouwen voelt een breed gedragen besluit uit te kunnen voeren.

 

In het kort:

  • Wat:             Ledenvergadering over de verkiezingen
  • Wanneer:    Donderdag 25 november 2021
  • Tijd:             Binnenlopen vanaf 19.00 uur, we beginnen om 19.30 uur
  • Waar:          Stadskantoor, Hanzeplaats 1 Venlo. Grote ruimte achterin.
  • Let op:           De ruimte is bereikbaar via de hoofdingang (helemaal aan het einde op de begane grond, voorbij de balies) of via de achteringang aan de Molensingel. SP’ers zullen je wijzen op de looproute.
  • Parkeren      Ondergrondse parkeergarage of aan de overkant (plein).
  • Bijzonderheid:    Voor toegang in het stadskantoor is geen QR-code nodig. Een mondkapje is verplicht in het gebouw maar kan af als je plaats neemt in de ruimte/zaal waar we zitten.

 

We zijn als bestuur erg blij dat we je een conceptkandidatenlijst kunnen voorleggen waarover je kunt stemmen. We gaan graag met je hierover in gesprek, ook over onze plannen voor de toekomst.

 

Dit ledenberaad is ongeschikt om in digitale vorm te houden. Daarom kiezen we ervoor om dit fysiek te laten plaatsvinden, conform de geldende coronamaatregelen zoals onderling afstand houden.  
Zodat we voldoende ruimte kunnen inschatten stellen we het op prijs wanneer je ons laat weten of je komt. Dat kan via 
venlo@sp.nl of 06 460 35 374.
 
 
Bekijk ook:

U bent hier