h

Megafoon met een boodschap

16 maart 2021

Megafoon met een boodschap

 

Tijdens de laatste dagen van de campagne gaan we met een geluidswagen op pad. Met een megafoon voeren we ook op deze wijze coronaproof campagne voor een eerlijk Nederland. Onze boodschap schalde zo door de speakers in de diverse wijken.

 

Op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 maart kan iedereen stemmen voor een eerlijk Nederland.

Uit onderzoek blijkt dat driekwart van Nederland nog niet definitief besloten heeft welke partij het wordt. Er is dus nog veel te winnen. Duizenden SP’ers zijn elke dag aan de slag om te flyeren, mensen te bellen en online gesprekken te voeren. Juist nu komt het erop aan!

 

Foto: SP
Alleen een grote SP is de garantie dat we sociaal uit deze crisis komen. Een betaalbaar huis is niet meer te vinden, de pensioenen stijgen niet mee met de prijzen, de werkdruk van onze zorgverleners, politiemensen en docenten is veel te hoog. En in de toeslagenaffaire zijn duizenden ouders onterecht beschuldigd als fraudeur en zijn levens verwoest. Dat moet en kan anders!

 

We moeten weer kiezen voor investeringen in dat wat van ons allemaal is: goede zorg, onderwijs en veiligheid, een eerlijke overheid die je bondgenoot is. Onze woningen zijn niet om winst op te maken, maar om in te wonen. De huren moeten omlaag en de lonen omhoog.

 

Foto: SP
En natuurlijk gaan deze verkiezingen over de vraag: wie krijgt straks de rekening van de crisis? Een grote SP kan ervoor zorgen dat we dat eerlijk gaan doen. Dat de superrijken en de grote bedrijven met miljardenwinsten hun eerlijke deel gaan betalen.

 

Veel mensen twijfelen nog over hun stem en over de vraag of ze überhaupt wel gaan stemmen. Laten we samen zorgen dat we zoveel mogelijk mensen spreken en duidelijk maken dat we samen het verschil kunnen maken met een stem op de SP.

 

Bekijk ook:

U bent hier