h

Ga stemmen, juist nu!

15 maart 2021

Ga stemmen, juist nu!

Foto: SP
Vanaf vandaag heeft u het voor het zeggen. Want ook op 15, 16 en 17 maart kunt u naar het stemlokaal, om uw stem uit te brengen voor de nieuwe Tweede Kamer en een nieuw kabinet.
Wordt Nederland eerlijker, socialer en menselijker? Of gaan we door op dezelfde kille rechtse weg als afgelopen jaren. Kies voor nieuw optimisme, hoop en vertrouwen. Kies SP. Elke stem telt dus ga stemmen.

 

Laat uw voorkeur niet afhangen van de vele beloften en grootspraak, kijk vooral naar de daden van de verschillende partijen. Die zeggen namelijk alles over de ware aard van de politici die nu om uw stem dingen.
Partijen die nu roepen aandacht hebben voor bijvoorbeeld de zorg en wonen, hebben daar in hun programma weinig voor over en stemden afgelopen jaren vooral tegen de zorg, tegen betaalbaar wonen, enzovoorts.

 

Stem op de partij die na de verkiezingen ook nog voor u klaar staat, want alleen met de SP wordt het echt socialer, menselijker, eerlijker en beter. Aan u de keuze, maak er gebruik van.

 

Stembureau's zijn open van 07:30 tot 21:00 uur. Stemmen kan op vele plekken in de gemeente, kijk op www.venlo.nl waar precies bij u in de buurt. Neem uw stempas en paspoort/ID-kaart mee.

 

U bent hier