h

Weet wat je kiest: eerlijkkiezen.nl

8 februari 2021

Weet wat je kiest: eerlijkkiezen.nl

We gaan straks allemaal weer stemmen. Maar hoe stemmen de partijen zelf? De mooie beloftes uit de verkiezingen zijn nogal eens gebroken. Wie kent de 1.000 euro voor iedere werkende van Rutte niet, of de belofte van het CDA het eigen risico voor de ziektekosten te verlagen. Die beloftes bleken slechts schone schijn… Weet wat je kiest via: www.eerlijkkiezen.nl

 

Bij de SP gaat het niet om woorden maar om daden. Wij deden de laatste jaren veel voorstellen voor een eerlijker Nederland. Voor betaalbaar wonen, eerlijke zorg en voor hogere lonen.

Op de pagina www.eerlijkkiezen.nl ontdek je hoe andere partijen daadwerkelijk stemmen als het gaat om onze zorg, ons inkomen en onze huur. En zie je welke partijen in de Kamer niet doen wat ze tijdens de verkiezingen wel beloven.

 

De website is een handig hulpmiddel bij het bepalen van je stem. Stem op 17 maart op een partij die er nú maar ook ná de verkiezingen voor u is, die ook daadwerkelijk doet wat ze zegt.

 

U bent hier