h

Geslaagde hoorzitting met cultureel Venlo

11 mei 2020

Geslaagde hoorzitting met cultureel Venlo

Vanavond was de 1e hoorzitting met mensen uit de culturele sector, om van hen te horen wat voor de gevolgen zijn van de Coronacrisis. Verschillende raadsleden en geïnteresseerden waren (op gepaste afstand) aanwezig in de zaal en luisterden wat er vanuit het cultureel veld verteld werd. Een succesvol initiatief dat naar meer smaakt.

 

Ervaringen werden gedeeld, opgehaald waar mensen in de culturele sector tegenaan lopen, luisteren wat er speelt en ook verkennen welke mogelijkheden er zijn die wel benut kunnen worden.

Vooral de samenwerking was een punt van zorg maar ook het perspectief en de inkomenspositie van ZZP’ers, kleine ondernemers.
Iedereen zei tevreden te zijn met het contact met de gemeente en er snel gereageerd wordt op vragen, adviezen en de afhandeling van aangevraagde regelingen.
Vraag was wel hoe de borging is van creatieve ideeën, een aanspreekpunt van wat binnen de kaders aan mogelijke oplossingen wel en niet kan.

 

Deze eerste hoorzitting is voor ons een aanzet voor meer hoorzittingen. Binnenkort meer info daarover.

De registratie van deze eerste hoorzitting is nu voor iedereen terug te kijken op onze Facebook-pagina of kijk hier beneden.

 

 
 

Bekijk ook:

U bent hier