h

Luisterend oor nodig in deze crisistijd?

29 maart 2020

Luisterend oor nodig in deze crisistijd?

Vanwege de coronavirus-uitbraak is de bereikbaarheid en dienstverlening van onze Hulpdienst uitgebreid. Voor hulpvragen of een luisterend oor kunt u bellen met: 077-785 0546 of stuur een e-mail naar: hulpdienstspvenlo@protonmail.com

 

Ook landelijk hoort de SP graag van u. U kunt uw verhaal kwijt via een formulier op de website en informeert op die manier de Kamerleden over wat er speelt in Venlo rond het Coronavirus. Het formulier vindt u hier.

 

Zelf iets doen?
Heeft u ideeën om zelf iets te doen tijdens de huidige crisis en heeft u hulp nodig bij de uitvoering, of wilt u uw hulp aanbieden, dan horen we dat ook graag. U kunt ons dan bereiken via Facebook, Twitter of ons e-mail adres of kijk op deze website.

 

U bent hier