h

Kom bij Ton op de koffie!

8 maart 2017

Kom bij Ton op de koffie!

Foto: SP-Venlo
Aanstaande zaterdag (11 maart) bent u vanaf 15:00 uur welkom bij het huiskamergesprek met SP-raadslid en kandidaat-Tweede Kamerlid Ton Heerschop. Hij wil met u in gesprek gaan over wat u belangrijk vindt voor de verkiezingen en zal al uw vragen beantwoorden. Dit vindt plaats in het Huis van de Wijk De Glazenap in een open en huiselijke sfeer onder het genot van een kopje koffie/thee.

 

Ton Heerschop: "Vragen over het Nationaal ZorgFonds, AOW, pensioen met 65, het verhogen van lonen en verlagen van huren, integratie en veiligheid, en alle andere punten uit het verkiezingsprogramma van de SP (en de verschillen en overeenkomsten met andere partijen) kunnen aan bod komen. Natuurlijk kunt u ook zaken aansnijden die in Venlo de aandacht verdienen."

 

Datum: Zaterdag 11 maart 2017
Tijd: Vanaf 15:00 uur tot zolang de gesprekken duren.
WaarDe Glazenap, Spechtstraat 58, Op de Heide Tegelen
Hoe: Open inloop, gratis toegang uiteraard en koffie/thee op onze kosten.

 

Heerschop: "Ondanks deze hectische campagnetijd wil ik de tijd nemen om te luisteren naar mensen. Geen campagnebijeenkomsten of speeches, maar gewoon in gesprek met mijn buren en wijkgenoten, horen wat de problemen zijn, wat zij belangrijk vinden en zien hoe we samen kunnen zorgen voor een oplossing."

"De bedoeling was vooraf om deze bijeenkomst te houden in mijn eigen huiskamer even verderop in de wijk. Maar ik ben bang dat mijn huiskamer daar gewoonweg te klein voor is daarom wijk ik graag uit naar het Huis van de Wijk, een straat verderop, waar het net zo huiselijk en gezellig kan worden."

 

Foto: SP-Venlo
Foto: SP
Foto: SP

Ton Heerschop wordt regelmatig uitgenodigd voor een gesprek (bijvoorbeeld links: bij een actie in het chauffeursrestaurant, midden: bij de brandweer, rechts: bij jonge creatieve ondernemers in hun 'Snoepwinkel'), nu wil hij zijn 'huis' eens openstellen voor bezoek en een goed gesprek.

 

Heerschop: "Ik nodig dan ook de hele buurt uit om langs te komen en het gesprek met mij aan te gaan over bijvoorbeeld de wijk, de zorg, onderwijs of werk. Koffie, thee en koek staan vanaf 15:00 klaar."

 

Als u dus nog vragen heeft of iets wil weten hoe de SP denkt over een bepaald onderwerp, of wat Ton Heerschop daaraan gaat doen wanneer hij in de Tweede Kamer gekozen wordt, dan is nu uw moment. De Glazenap ligt aan het Glazenapplein, tegenover de Plus supermarkt (met parkeerplaats) dus ideaal als u ook nog boodschappen moet doen.

 

U bent hier