h

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst

10 januari 2015

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst

NieuwjaarsborrelAllereerst wensen we u een gelukkig en gezond 2015! Om dat nieuwe jaar feestelijk in te luiden vindt op donderdag 15 januari onze Nieuwjaarsbijeenkomst plaats die gecombineerd wordt met een ledenvergadering. Het belooft een boeiende avond te worden waarbij onze raadsleden en kandidaat-Statenleden kritisch aan de tand worden gevoeld.

 

Alle leden en sympathisanten zijn welkom om samen te proosten op het nieuwe jaar. Op deze avond willen we ook met u het gesprek aangaan over de aanstaande verkiezingen.

Want op 18 maart zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten die vervolgens in mei een nieuwe Eerste Kamer kiezen. tomaat_verkiezingenDus indirect kan men in maart al de meerderheid die het kabinet en haar gedoogpartners nu nog hebben om al die slechte wetten er door te drammen, wegstemmen en daarmee het kabinet een rode kaart geven.

 

We beginnen de avond met een korte terugblik op wat we bereikt hebben in 2014 en kijken vooruit op wat we voor elkaar willen krijgen in 2015. Hiervoor worden onder andere de raadsleden onderworpen aan een kritisch rapport.

Daarvoor hebben we Peter Ruijtenbeek bereid gevonden om met een scherp oog de interviews af te nemen.

Ook zal hij Angelique Weingarten, onze nummer 3 op de kandidatenlijst voor het  Limburgs Parlement, vragen naar haar beweegredenen en ambities.

Begin 2014 legde Peter Ruijtenbeek (foto rechts) al eens raadslid Ton Heerschop (links) het vuur aan de schenen.
 

Ook in 2015 gaat de SP voor een 100% sociaal Nederland want er is genoeg voor iedereen! Dat is meteen onze inzet bij de verkiezingen; een sociale verdeling van de rijkdom en bestrijding van de tweedeling.

Schroom niet om het afdelingbestuur, raadsfractie en de kandidaten te vertellen wat er goed gaat maar vooral wat er beter kan, waar op gelet dient te worden, welke acties opgepakt kunnen worden of wat er aandacht verdient.

Alle kritiek, ideeën, vragen en opmerkingen zijn welkom; daar wordt de SP alleen maar beter van!

 

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 15 januari om 19.30 uur in de grote zaal van het Huis van de Wijk, De Glazenap, Spechtstraat 58 in Tegelen (ruime gratis parkeerplaats aan voorzijde bij de supermarkt, de zaal is vrij toegankelijk).

We starten met champagne (of een niet-alcoholische drank) en pauzeren met bittergarnituur, die net als de overige drankjes voor onze rekening zijn.

 

Graag tot ziens! Met vriendelijke groet,

Peter Nelissen, afdelingsvoorzitter

 

Lees ook:

U bent hier