h

Fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar

23 december 2014

Fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar

De SP in Venlo wenst u fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar.

Een mooie aanzet voor verandering is 18 maart want dan zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten die vervolgens een nieuwe Eerste Kamer kiezen dus indirect kan men in maart al de meerderheid die het kabinet en haar gedoogpartners nu nog hebben om al die slechte wetten er door te drammen, wegstemmen en daarmee het kabinet een rode kaart geven.
Ook in 2015 gaat de SP voor een 100% sociaal Nederland want er is genoeg voor iedereen!

 

Dank voor uw steun en inzet, we hopen ook komend jaar weer op u te mogen rekenen.
Noteer alvast in uw agenda donderdag 15 januari vanaf 19:30 uur vindt onze nieuwjaarsborrel plaats, meer informatie daarover volgt nog maar het belooft een boeiende bijeenkomst te worden waarbij onze politici kritisch aan de tand gevoeld worden. Dus graag tot ziens!

 

Vriendelijke groet,
Peter Nelissen, afdelingsvoorzitter

 

U bent hier