h

Uitnodiging Ledenvergadering

17 september 2014

Uitnodiging Ledenvergadering

Op 30 september vindt weer een algemene ledenvergadering plaats. Ditmaal staat die in het teken van de provinciale verkiezingen die in maart plaatsvinden, en de inzet van de SP daarbij.

 

De leden bespreken de conceptkandidatenlijst en het conceptprogramma voor de verkiezingen in maart 2015 voor Provinciale Staten van Limburg.

De op deze avond gekozen Venlose afvaardiging zal onze voorstellen en opmerkingen inbrengen in het regio-congres (op 1 november in Roermond) waar het programma en de lijst worden vastgesteld.

 

Wat: Algemene ledenvergadering SP-Venlo
Datum: Dinsdag 30 september 2014
Tijd: aanvang 19:30 uur
Waar: Wijkgebouw Witte Kerk, Agnes Huijnstraat 3 te Venlo

Voor wie: SP-leden en sympathisanten

 

Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor de (politieke) actualiteit, vragen van leden, en worden de twee nieuwe raadsleden (Petra Raijer en Stefan Hugues) geïnterviewd over hun eerste honderd dagen in de gemeenteraad.

Welke ervaringen hebben ze opgedaan, wat verbaast hen, welke ambities hebben ze voor deze raadsperiode, hoe gaan ze het SP-geluid nadrukkelijker laten horen?

 

Ook wordt Angelique Weingarten gevraagd over haar hoge plek op de SP-conceptlijst voor Provinciale Staten, en uiteraard over haar initiatieven rondom de inkomenskaart die ze voor Venlo maakte, het onderzoek naar de schuldhulpverlening, en haar rol binnen onze Hulpdienst.

 

Graag tot ziens op 30 september, vanaf 19:30 uur, in gemeenschapshuis de Witte Kerk.

 

U bent hier