h

Werkgroep SP in Helden

Kijk hier voor nieuws en informatie over de SP-ledenwerkgroep in de toenmalige gemeente Helden (nu Peel & Maas).
20 februari 2009

Laatste groet SP Helden

Ledenwerkgroep Helden Twee jaar geleden zijn wij enthousiast begonnen met een ledenwerkgroep om te kijken of een afdeling van de SP bestaansrecht zou kunnen hebben in de gemeente Helden. We zijn met een redelijk grote groep actief begonnen en door omstandigheden zijn we na twee jaar nog met maar drie personen over.

Lees verder
24 januari 2008

Resultaat wensboomactie SP Helden bemoedigend

Helden 20071117 092aDe afgelopen periode heeft de SP in Helden voor het eerst van zich laten horen met de wensboomactie. De resultaten hiervan werden woensdag 23 januari gepresenteerd tijdens de informatie- en discussieavond.

Lees verder
18 januari 2008

Presentatie resultaten SP-enquête “Hoe kan Helden beter?”

Helden tomaat komt opDe voorbije weken is de SP in Helden met de bevolking in gesprek gegaan over zaken die in de gemeente Helden spelen. Ook heeft elk huishouden de SP-folder met wensenkaart in de bus gekregen. De informatieavond waarop alle reacties worden gepresenteerd, vindt plaats op woensdag 23 januari in Sportbar The Coach, Piushof 137 in Panningen.

Lees verder
20 december 2007

SP verzamelt wensen in Helden

SP komt op in HeldenOm alle mensen nogmaals de gelegenheid te geven om hun wensen bij de SP kenbaar te maken, zal de partij met hun wensboom op zaterdag 29 december te vinden zijn bij winkelcentrum ‘de Kaupman’ in Helden-dorp, en ’s middags op de Markt in Panningen. Alle wensen en reacties worden tijdens een informatieavond in januari bekent gemaakt.

Lees verder
17 november 2007

Succesvolle aftrap voor SP in Helden


De actieve SP-leden in Helden stonden vandaag voor het eerst met eigen folders en wensboom op de markt. Zowel bij de Kaupman in Helden als op de Markt in Panningen vonden de folders gretig aftrek. In Helden gaf Tweede Kamerlid Paul Lempens uit Weert de aftrap voor de ledenwerfcampagne.

Lees verder
9 november 2007

SP aan de slag in Helden

Helden tomaat komt opTijdens de afgelopen verkiezingen voor de Tweede Kamer werd de SP de tweede partij van de gemeente Helden. Voor een aantal leden uit deze gemeente was dit aanleiding de handen ineen te slaan en samen te gaan werken aan een volwaardige SP afdeling in Helden. Na enkele maanden van voorbereiding waarin gesprekken met leden zijn gevoerd en scholing werd gevolgd, heeft de SP in Helden een actieve groep van zo’n tien mensen. De tijd is daarom rijp om met de bevolking in gesprek te gaan over zaken die in de gemeente Helden spelen.

Lees verder

U bent hier