h

SP aan de slag in Helden

9 november 2007

SP aan de slag in Helden

Helden tomaat komt opTijdens de afgelopen verkiezingen voor de Tweede Kamer werd de SP de tweede partij van de gemeente Helden. Voor een aantal leden uit deze gemeente was dit aanleiding de handen ineen te slaan en samen te gaan werken aan een volwaardige SP afdeling in Helden. Na enkele maanden van voorbereiding waarin gesprekken met leden zijn gevoerd en scholing werd gevolgd, heeft de SP in Helden een actieve groep van zo’n tien mensen. De tijd is daarom rijp om met de bevolking in gesprek te gaan over zaken die in de gemeente Helden spelen.

Naast het in gesprek gaan met de bevolking over belangrijke lokale thema’s, zullen de SP’ers ook actief zoeken naar nieuwe leden om voortvarend in Helden aan de slag te kunnen gaan. Alle inwoners van Helden worden daarom uitgenodigd om zich bij de partij aan te sluiten om samen te knokken voor een betere wereld en een beter Helden.

Paul LempensOp zaterdag 17 november om 10.00 uur zullen de SP’ers te vinden zijn bij winkelcentrum ‘de Kaupman’ in Helden-dorp. Tweede Kamerlid Paul Lempens zal hier het startschot geven. ’s Middags zullen ze zich verplaatsen naar de Markt in Panningen. Op 23 november staat de SP van 18-20 uur op de Markt in Panningen.

In de weken hierop zal elk huishouden een folder in de bus krijgen. Als afsluiting zal er een informatieavond georganiseerd worden waar iedereen kan zien wat er leeft in Helden, wat de wensen zijn. Elke inwoner van Helden is hierbij van harte welkom.
Helden ledenwerkgroep De actieve ledenwerkgroep Helden: v.l.n.r. Karien, Erik, Tony, Agnes, Miriam. Roel en Els ontbreken op de foto.


Locaties&dagen waarop de SP in Helden is te vinden:
Zaterdag 17 november 10.00-12.00 uur: Kaupman Helden,
Zaterdag 17 november 13.00-15.00 uur: Markt Panningen,
Vrijdag 23 november 18.00-20.00 uur: Markt Panningen.


Klik hier om een kijkje te nemen op de eigen website van de SP-ledenwerkgroep Helden

Klik hier om onze flyer te bekijken

SLUIT JE AAN, WORDT LID

U bent hier