h

Bijeenkomst Denktank over de campagne

2 september 2021

Bijeenkomst Denktank over de campagne

Leden en sympathisanten bespreken een actueel onderwerp. Deze keer (op 14 september) willen we het onder meer hebben hoe we het besluit van de ledenvergadering van 9 september (of we wel of niet meedoen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad van 2022) gaan uitvoeren.

 

Elke eerste dinsdag van de maand komt de Denktank bijeen. Dit kan aan de hand van een thema zijn, de actualiteit, maar ook komende activiteiten en mogelijke acties komen ter sprake. Alle ideeën voor een thema zijn welkom.
Meld je even aan als je wilt meedoen, dat kan via e-mail, dan zorgen wij voor koffie en thee en een passende zaal.

 

Deze keer willen we  onder meer met elkaar van gedachte wisselen over hoe we het besluit van de ledenvergadering van 9 september, of we wel of niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, gaan uitvoeren en hoe dan de campagne daarvoor vorm moet krijgen.

 

In het kort hoe en waar:

  • Datum: Dinsdag 14 september 2021
  • Tijd: 20:00 uur
  • Waar: Ruimte 1.9 in het stadskantoor (Hanzeplaats 1, 5912 AT Venlo)

 

Let op: Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vindt deze bijeenkomst mogelijk plaats via beeldbellen of in een ruimte met afstand tot elkaar. Vooralsnog hebben we een ruimte in het stadskantoor gereserveerd. Mocht het anders worden dan mailen we de aangemelden en komt het in de Agenda op deze website te staan.

 

Bekijk ook:

U bent hier