h

Vlaai voor de corona teststraat

23 oktober 2020

Vlaai voor de corona teststraat

Foto: Angelique Weingarten / SP Venlo
Diep respect voor de mensen die voor ons 7 dagen per week klaar staan in de Corona-test-straten. “Vorige week mocht ik zelf door de teststaat en ik kan uit eerste hand vertellen dat men bergen met werk verzet.”

 

 

SP-fractievoorzitter Angelique Weingarten: “De medewerkers staan in een tochtige hal met uitlaatgassen om hen heen. En hoewel gevraagd wordt de motor van de auto uit te zetten doet dit niet iedereen. Jammer, hufterigheid kom je overal tegen.”
“Je wordt heel vriendelijk ontvangen en krijgt goede uitleg. Echt diep respect voor deze mensen.”

 

Daarom dachten wij; zullen wij als SP hen eens een hart onder de riem steken en een lekker stukje vlaai brengen? Dus vanmiddag met drie vlaaien naar de testlocatie in Blerick. Het werd zeer gewaardeerd.

 

Bekijk het korte filmpje (tip: zet je geluid wat harder).

 

Wij blijven als SP vechten voor structureel betere beloning voor deze helden in de zorg, onze politieagenten, brandweerlieden en al die andere hulpverleners. Niet klappen maar lappen want alleen applaus is onvoldoende!

 
Bekijk ook:

U bent hier