h

Vernieuwde raadsfractie geïnstalleerd

29 maart 2018

Vernieuwde raadsfractie geïnstalleerd

Foto: SP-Venlo
Vanavond werden de leden van de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. Zo ook de vernieuwde SP-fractie. We wensen hen veel succes!!!

 

 

 

Vanavond werd Angelique Weingarten geïnstalleerd als het nieuwe SP-raadslid in de gemeenteraad van Venlo. Angelique komt het SP-team versterken naast Petra Raijer (die aan haar tweede termijn begint), Ton Heerschop en Alexander Vervoort (die beiden aan hun derde termijn beginnen). We wensen hen alle succes toe in de gemeenteraad.

 

Foto: SP-Venlo

Op de foto de nieuwe SP-fractie en haar 4 raadsleden. Van links naar rechts: Petra Raijer, Angelique Weingarten, Ton Heerschop en Alexander Vervoort.

 

 

Van SP-raadlid Stefan Hugues werd een dag eerder afscheid genomen bij het aftreden van de oude gemeenteraad. Stefan stond op plek 5 van onze kandidatenlijst en werd jammer genoeg niet herkozen.

Er bestaat nog een kansje dat hij opnieuw de gemeenteraad in kan op het moment dat de SP gaat deelnemen aan de coalitie (de onderhandelingen daarvoor zijn in volle gang) en wanneer dan de SP een wethouder mag leveren die komt uit een van de zittende raadsleden.

Reden te meer om ervoor te zorgen dat de SP in het College van B&W komt en Stefan dan mogelijk terugkeert in de raadsbankjes.

 

U bent hier