h

Ook met kloppen en folderen pak je de macht

4 maart 2017

Ook met kloppen en folderen pak je de macht

Afgelopen dagen weer volop de straat op gegaan. Ja, dat doen we het hele jaar wel vaker maar nu met de verkiezingen in zicht net even iets meer om nog meer mensen te kunnen spreken.

 

Vanochtend waren we in Venlo-Zuid met het idee om in het winkelgebied campagnedingen uit te delen maar het was nog te rustig daar dus besloten we om dan maar de wijk in te gaan.

Zo zijn we de afgelopen weken eigenlijk best vaak ‘in Zuid’ geweest; donderdag nog met de Strijd voor 10 en eind februari gingen we nog deur-aan-deur aankloppen in het nieuwere deel van de wijk. Vandaag hetzelfde stadsdeel maar wel een ander deel van de wijk (ja, Venlo-Zuid is stiekem best groot).

 

 

Gisteren, vrijdagmiddag, waren we in Blerick in het winkelcentrum. Daar was het lekker druk en deelden we folders en onze welbekende sponzen uit, die zoals altijd zeer gewild waren.

Even verderop gingen we de wijk in om ook mensen deur aan deur te enthousiasmeren voor de verkiezingen en ook om te vragen wat men vindt van de plannen van de SP met onder meer de zorg. Ja, dat kon vooral op enthousiasme rekenen.

 

 

Ook komende dagen gaan we her en der de buurten in, aanbellen en folders bezorgen, want we willen zoveel mogelijk mensen motiveren om op 15 maart te gaan stemmen.

En als ze dan gaan stemmen, het liefst op de SP natuurlijk, we kunnen ons eigen kandidaat-Kamerlid Ton Heerschop van harte aanbevelen.

 

Doe mee en #PakDeMacht

 

U bent hier