h

Daan Prevoo lijsttrekker SP Limburg

1 november 2014

Daan Prevoo lijsttrekker SP Limburg

Op het regiocongres van de Limburgse SP-afdelingen vandaag is Daan Prevoo gekozen tot SP-lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2015. De juiste man op de juiste plek.

 

Daan Prevoo uit Munstergeleen is de nieuwe lijsttrekker voor de SP bij de Provinciale Statenverkiezingen Limburg in maart 2015. Tijdens de regioconferentie van SP Limburg, zaterdag 1 november 2014, werd de fractievoorzitter van de huidige SP Statenfractie unaniem door de leden van de Limburgse afdelingen gekozen. Met Prevoo aan het hoofd van een sterke en vernieuwde lijst is de SP ervan overtuigd een goede verkiezingsuitslag te behalen.

De top van de lijst combineert ervaring en het bieden van continuïteit met vernieuwing. De lijst van 50 personen vertoont een spreiding van de kandidaten over de hele provincie. Achter lijsttrekker Prevoo volgen zittend Statenlid en gemeenteraadslid Marleen van Rijnsbergen (Sittard-Geleen), Angelique Weingarten (Venlo), Bianca Evers (Roermond), oud-Statenlid Peter Visser (Valkenburg), Bram Schaminée (Roermond), zittend Statenlid Edwin Bus (Heerlen), zittend Statenlid Math Voncken (Amstenrade), gemeenteraadslid Huub Quaedflieg (Kerkrade) en gemeenteraadslid Yolanda Claessens (Heerlen).

“Voor veel mensen zijn het zware tijden. De zorg die nodig is wordt afgepakt, mensen verliezen hun banen en bezuinigingen waarvan de gewone mensen de klappen krijgen leiden tot grote onzekerheid en angst voor de toekomst. De SP zal zich vanuit de provincie onder andere inzetten voor het behoud van goede zorg, een sterke economie en banen, door gemeenten te ondersteunen en daar te helpen waar de nood het hoogst is. We willen een eind maken aan de onrechtvaardige tweedeling in onze samenleving”, zegt de nieuwe lijsttrekker.

 

Lees ook:

U bent hier