h

Algemene Ledenvergadering

3 april 2014

Algemene Ledenvergadering

vergadering kopjes schoteltjes op tafelDe uitslag van de verkiezingen, gevoerde campagne en coalitieonderhandeling komen allemaal ter sprake tijdens dit overleg. Verder wordt vooruitgekeken naar de regioconferentie en de EU-verkiezingen. Kom je ook?

Dinsdag 8 april is een algemene ledenvergadering die ditmaal vooral in het teken staat van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. De SP won die, verdubbelde haar zetelaantal, maar lijkt vooralsnog niet aan de coalitie deel te kunnen nemen.

Het afdelingsbestuur wil dit bespreken met de leden en de strategie bepalen voor de komende tijd.

Daarnaast, met het oog op de verkiezingen voor het Europees Parlement op 22 mei, tekstballon geef je meningvragen we de aanwezigen wat er in de afgelopen campagne beter kon maar ook wat goed ging, wat goed uitpakte.

Ook komen ook de komende activiteiten en acties ter sprake, net als het scholingsprogramma en cursusaanbod. Immers, de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 is alweer begonnen op het moment dat op 19 maart de stemlokalen sloten. De SP blijft actief, in de raad maar vooral op straat en onder de mensen.

Als laatste wordt onze inbreng en afvaardiging voor het regiocongres besproken, dat op 12 april aanstaande plaatsvindt in Roermond. Op die regioconferentie zal Ton Heerschop terugtreden als regiovertegenwoordiger (en tevens lid van het partijbestuur), zijn termijn zit er op.

De ledenbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 april De Maagdenbergom 19.30 uur in de grote zaal van Grand Café De Maagdenberg, Maagdenbergplein 1 in Venlo (ruime parkeerplaats aan weerszijden en bij supermarkt, zaal is vrij toegankelijk).

Alle leden en sympathisanten zijn welkom om met elkaar van gedachten te wisselen. Graag tot ziens.

U bent hier