h

SP trapt met ludieke fietstocht letterlijk de campagne af

9 augustus 2012

SP trapt met ludieke fietstocht letterlijk de campagne af

bakfietsOnTour1 De SP-Venlo trapt de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen letterlijk af. Op zaterdag 11 augustus zal de SP per tandemfiets op allerlei plaatsen in de gemeente aanwezig zijn en het gesprek aangaan. Diverse leden en ook fractie- en bestuursleden zullen deze punten symbolisch met elkaar verbinden met een fietstocht van Arcen naar Belfeld.

Gemeenteraadslid en kandidaat-Kamerlid Ton Heerschop is verheugd dat de SP-Venlo er wederom in geslaagd is om op ludieke wijze de campagne af te trappen: “Voor de SP is het altijd Ton-Heerschop campagnetijd, ook buiten de verkiezingen zijn we (meestal als enige) in winkelcentra en woonwijken aanwezig om mensen te vragen wat goed gaat en wat beter kan. Dit vinden we belangrijk en doen we om datgene wat leeft onder de mensen te vertalen naar een politieke oplossing, wat ook mijn taak is als volksvertegenwoordiger. Zaterdag fietsen we op eigen kracht de hele gemeente af, houden kort halt in elk stadsdeel om in gesprek te gaan met voorbijgangers, uitdelen van informatiefolders en vragen te beantwoorden.”

Er is op 12 september een belangrijke keuze te maken. Kiest Nederland voor verdere afbraak met de neoliberale agenda van de huidige uiteengevallen gedoogcoalitie of kiest Nederland voor een sociale uitweg uit de crises.
Men zou ook kunnen stellen: wordt het doormodderen of echt een andere koers?

Heerschop: “In de diverse peilingen krijgt de SP van veel mensen het vertrouwen, we staan er goed voor en dat willen we graag op 12 september verzilveren. De SP in Venlo roept iedereen op te gaan stemmen en legt graag uit aan de bevolking van Venlo waarom kiezen voor de SP juist nu van het grootste belang is. Kiezen voor de SP is een keuze voor een partij die niet kiest voor het pluche maar voor haar idealen en via kabinetsdeelname een sociaal alternatief uit de crisis biedt.”

Met twee tandems fietsen SP’ers van Arcen naar Belfeld 201111tandem om op deze manier aandacht te vragen voor de verkiezingen. Op de tussenstops zullen zowel het team fietsers en andere actieve SP-leden aanwezig zijn met een kraam om met mensen in gesprek te gaan, met naast een goed gesprek ook een verfrissing en leuke hebbedingetjes. Graag verwelkomen we u tijdens onze tocht of op een van de tussenstops.


Tijdsplanning en routeschema van deze campagne-aftrap:

• 09:30 uur Wal Arcen ter hoogte van voormalige Rabobank;
• 10:15 uur Antoniusplein in Lomm, bij het kerkgebouw;
• 11:00 uur Supermarkt Jan Linders, Markt 10 in Velden;
• 11:45 uur Supermarkt Aldi, Van Postelstraat 120 in Venlo-noord;
• 13:00 uur Winkelcentrum De Wieën, Kloosterstraat in Blerick;
• 14:00 uur Centrum van Tegelen, halverwege de Kerkstraat;
• 14:45 uur Koehoornstraat Steyl bij het Zwembad Nieuw Steyl;
• 15:30 uur Supermarkt Jumbo aan Muldersplein in Belfeld.

(Tijden onder voorbehoud. Op al deze locaties zal de SP ongeveer een half uur aanwezig zijn.)


Nog geen lid? Doe mee en steun de SP
08-08-2012: Eerste verkiezingsposters geplakt
22-07-2012: Doe mee met de SP-campagne!
04-07-2012: Kom ook naar de SP-familiedag met feestelijke start verkiezingscampagne

U bent hier