h

Eerste verkiezingsposters geplakt

8 augustus 2012

Eerste verkiezingsposters geplakt

Plakken2012 Vanavond is de SP op pad geweest om de nog lege aanplakborden van de gemeente Venlo te voorzien van onze verkiezingsposters voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september. Wederom waren we de eerste plakploeg en de posters hangen er prachtig bij.

Met nog ruim een maand te gaan tot aan de Tweede Kamerverkiezingen (op 12 september) is de SP in Venlo de campagne vast begonnen. Vrijwilligers namen de al geplaatste verkiezingsborden onder handen om voorbijgangers te wijzen op de dag waarop Nederland weer naar de stembus mag.
Naar goed gebruik was de tomaat van de SP weer het eerste partijlogo op de Venlose verkiezingsborden. Prominent prijken de posters linksboven, op plek 1, de SP gaat momenteel in diverse peilingen al geruime tijd aan kop dus past die plek erg mooi.

8-8-2012 poster plakken 1 Ook raadslid Alexander Vervoort ging de ladder op. Zoals zo vaak is de SP ook in Venlo de eerste met plakken.

De posters vormen de aftrap van de campagne voor de SP. De vrijwilligers van de SP zullen de komende weken alles uit de kast halen om op 12 september de grootste partij te worden zodat niemand meer om de SP heen kan en de SP voor het eerst kan gaan regeren.

plakactie En natuurlijk werd ook op de achterkant geplakt.

Lijsttrekker Emile Roemer zal op 19 augustus de officiële aftrap van de campagne verrichten tijdens de ledendag van de SP in het Openluchtmuseum in Arnhem. Aanstaande zaterdag trappen de SP-leden in Venlo de campagne alvast af, en wel letterlijk, met een fietstocht door de gemeente.

Nederland op een sociale manier uit de crisis? Dat kan alleen met een grote SP. Doe mee en help met de verkiezingscampagne, alle hulp is welkom, hoe klein ook. Meld je aan via venlo@sp.nl

Nog geen lid? Doe mee en steun de SP
22-07-2012: Doe mee met de SP-campagne!
04-07-2012: Kom ook naar de SP-familiedag met feestelijke start verkiezingscampagne

U bent hier