h

Doe mee met de SP-campagne!

22 juli 2012

Doe mee met de SP-campagne!

poetsploeg Op 12 september is het zover, dan kan Nederland kiezen of het liberaler of socialer wordt in Nederland. De SP staat er goed voor maar dat betekent niet dat we achterover kunnen gaan leunen want de definitieve peiling is pas in het stemhokje. Wil jij meehelpen om de SP de grootste partij te maken? Doe met ons mee en kom ook naar de diverse geplande activiteiten.

Tijdens de ledenvergadering op 12 juni en het kerngroepoverleg op 10 juli werd de opzet van de campagne al eens besproken maar nu komt de daadwerkelijke uitvoering er aan. Om de campagne verder voor te bereiden hebben we een aantal bijeenkomsten gepland:
Op 7, 14 en 21 augustus hebben we weer een campagneteam-bijeenkomst voor actieve leden. Hier gaan we samen onze ideeën voor de verkiezingscampagne verder uitwerken.
Op 28 augustus hebben we een campagnescholing. Deze avond willen we de SP-ers die mee doen aan de campagne goed informeren over onze belangrijkste standpunten en veelgestelde vragen.

campagne_Tegelen

Op zaterdag 11 augustus trappen we de campagne (letterlijk) af in Venlo. Dit doen we op een ludieke en unieke wijze. Van de kop van Arcen tot de staart van Belfeld, en alles wat daar tussen zit, laten we ons gezicht zien, gaan we het gesprek aan met mensen, leggen we onze ideeën en alternatieven uit en delen informatiemateriaal en leuke hebbedingetjes uit.

Zondag 19 augustus is er een ledendag waar lijsttrekker Emile Roemer de landelijke SP-campagne zal aftrappen. Deze ledendag vindt plaats in het Openluchtmuseum in Arnhem en biedt een leuk programma voor de hele familie. Meer informatie hierover op www.spnet.nl.

flyeren_Tegelen

Tenslotte zetten we op 4 september, in de laatste week voor de verkiezingen, tijdens een campagneteam-bijeenkomst de laatste puntjes op i.

Doe mee, alle hulp (hoe klein ook) is welkom. Het succes hebben we samen in de hand.
Samenvattend:

  • 7, 14, 21 augustus en 4 september – 20:00 uur, overleg campagneteam, fractiekamer SP (Prinsessesingel 30 Venlo);

  • 11 augustus – Lokale aftrap verkiezingscampagne in de hele gemeente Venlo;

  • 19 augustus – Landelijke campagneaftrap/ ledendag in openluchtmuseum Arnhem;

  • 28 augustus – 20:00 uur, ‘campagnescholing’ (locatie volgt nog).

Wil jij meehelpen om de SP de grootste partij te maken? Meld je aan voor het Venlose campagneteam via email: venlo@sp.nl of bel Guus Janssen op 06-10530920.

Nog geen lid? Doe mee en steun de SP
12-07-2012: Leden bespreken aankomende campagne
04-07-2012: Kom ook naar de SP-familiedag met feestelijke start verkiezingscampagne

U bent hier