h

Stemmen kan tot 21.00 uur vanavond

2 maart 2011

Stemmen kan tot 21.00 uur vanavond

stemmen potlood Zojuist, om 07.30 uur, gingen de stemlokalen open. Wat u ook voor politieke mening heeft, het is belangrijk dat u vandaag uw stemt gaat uitbrengen in een van de vele stembureaus in de buurt. Uw stem kan doorslaggevend zijn, laat hem niet verloren gaan, ga stemmen.

Thijs Coppus SP-lijsttrekker Thijs Coppus: “Hoezeer de PVV zich afzet tegen de ‘ouwe hap’ van CDA en VVD, uiteindelijk is een coalitie met die ‘ouwe hap’ de enige serieuze optie voor de PVV. De sociale partijen zullen een vuist moeten maken en laten zien dat er veel op het spel staat. Want deze verkiezingen gaan over de toekomst van Nederland, Limburg, uw buurt, onze kinderen, natuur, cultuur, bedrijven, werkgelegenheid, kleinschalige voorzieningen, en het scheppen van kansen.”

Raadslid voor de SP in Venlo en kandidaat-Statenlid (lijst 2, nummer 8) Ton Heerschop: Ton Heerschop “Deze verkiezingsdag wordt wat de SP betreft ook een protest tegen de Limburgse bestuurderskliek en dus tegen het rechtse kabinet. Want Provinciale Staten kiezen vervolgens weer de Eerste Kamer. Vandaag kunnen we in het stemhokje kiezen tussen menselijk en sociaal of kil en asociaal, zowel in Limburg als in Den Haag.”

Bestuurslid voor de SP in Venlo en kandidaat-Statenlid (lijst 2, nummer 24) Stefan Hugues: Stefan Hugues “Het wordt tijd dat er een andere wind gaat waaien in het provinciehuis. Het moet afgelopen zijn met de stoffige machtspolitiek en vriendenkliek van VVD, PvdA maar met name het CDA, dat Limburg de afgelopen 65 jaar onafgebroken regeerde. Het is tijd voor een frisse wind, voor een nieuw begin, voor Nieuwe Kracht. Het is tijd voor power, pit en passie van de SP!”

Er valt op 2 maart dus wat te kiezen. Kiest u met de SP voor menselijk en sociaal?
Of kiest u voor een kil en asociaal afbraakbeleid...?

28-02-2011: Interview Coppus: ‘Het is tijd voor peper!’
25-02-2011: 'A' zeggen en 'B' doen? Hier is de flip flop top
16-02-2011: Wetenschappelijk bureau SP presenteert: 'De gebroken beloften van Geert Wilders'
20-01-2011: Tijd voor een frisse lucht coalitie
06-11-2010: Twee SP'ers uit Venlo op kandidatenlijst Provinciale Statenverkiezingen

U bent hier