h

AFGELAST: De Superzaterdag wil je niet missen

12 januari 2023

AFGELAST: De Superzaterdag wil je niet missen

Aanstaande zaterdag is het zover: dé Superzaterdag voor 'nationaliseer onze energie'! In het hele land gaan mensen gezamenlijk de straat op met onze Volkspetitie om zoveel mogelijk anderen te betrekken bij ons SP-alternatief. Hier moet je echt bij zijn! Let op: Vervalt vanwege het verwachte slechte weer!

 

Update 13-01-2023: Er wordt voor zaterdag erg slecht weer voorspeld met hevige regen en wind. Dat zou maken dat we onze tenten niet kunnen gebruiken, mogelijk de smakelijke traktatie die we op het oog hadden in problemen komt, en we ons doel niet halen doordat vanwege het slechte weer bewoners liever binnen blijven dan met ons te praten aan de deur. We gaan op zoek naar een vervangende datum. Houd daarvoor deze site en onze socials (Facebook, Twitter, Instagram) in de gaten.

 

Want een prijsplafond betalen van ons belastinggeld zonder dat de energiebedrijven in overheidshanden komen? En je blauw betalen aan verwarming, afgesloten kunnen worden van energie en daar niets tegen kunnen doen? Dat moet en kan anders. Energievoorziening is een basisbehoefte en die moet collectief georganiseerd worden.

Uit onze meldlijn en de gesprekken aan de deur maken we op dat nog veel mensen zich grote zorgen maken. Tachtig procent van de Nederlanders is het met ons alternatief eens, blijkt uit onderzoek en dat merken we ook op straat.

Wil je er inhoudelijk meer over weten? Kijk dan op de campagnesite 'Kosten omlaag’ en bekijk (en teken) de Volkspetitie.

 

Foto: SP

 

Je kunt aansluiten bij de Superzaterdag, op 14 januari gaan we in Venlo-Zuid hiervoor de buurt in. We verzamelen daar rond 10:30 uur op het Verrekampplein. De koffie staat dan klaar. Je kunt ons vinden bij de rode tenten.

Een van de sprekers is Jorge Wolters Gregório, onze lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen. Hij zal meer vertellen over de Volkspetitie en onze ideeën voor o.a. een provinciaal energiebedrijf. Daarnaast zijn er diverse partijprominenten uit Limburg en andere SP-afdelingen aanwezig om mee te helpen.

Want ook provinciaal kan de energievoorziening georganiseerd worden. En dat kunnen we voor elkaar krijgen met de verkiezingen in maart.
De Superzaterdag in Venlo sluiten we rond 13.00 uur af, met een feestelijke traktatie. Mis het niet! 

 

Bekijk ook:

U bent hier