h

Kom in actie tegen hardrijders Blerick

14 oktober 2018

Kom in actie tegen hardrijders Blerick

Foto: SP
In Blerick vinden veel bewoners dat er net buiten het centrum veel te hard gereden wordt. Ook de ouders van leerlingen op de basisschool daar zijn bezorgd over de verkeersveiligheid. De SP deelt die bezorgdheid en is daarom een petitie gestart om maatregelen af te dwingen.

 

SP-bestuurslid Ali-Haydar Çakmak: "Samen met buurtbewoners hebben we inmiddels veel handtekeningen opgehaald. Dinsdag 16 oktober zullen wij deze handtekeningen aanbieden aan de verkeerswethouder Sjors Peeters. Hij zal dan samen met ons de wijk in gaan om de gevaarlijke verkeerssituatie met eigen ogen te zien en met mensen in gesprek te gaan."

 

Laat de wethouder weten wat u ervan vindt.

 

"Wij nodigen alle bewoners van harte uit om hierbij aanwezig te zijn, zodat we met z’n allen de noodzaak van verkeersremmende maatregelen aan de wethouder duidelijk kunnen maken. Komt u ook? Hoe meer mensen komen, hoe krachtiger onze boodschap zal zijn!"

 

WANNEER: 16 oktober om 19:00 uur

WAAR: De Sint-Hubertuskerk, Sint-Hubertusplein 1 (tegenover Frituur Royaal)

Graag tot ziens!

 

U bent hier