h

Actie tegen hardrijders Blerick

13 mei 2018

Actie tegen hardrijders Blerick

Foto: SP-Venlo
Bewoners vinden dat er in de woonwijken even buiten het centrum vaak te hard gereden wordt. Ook ouders/verzorgers van leerlingen op de basisschool daar zijn bezorgd over de verkeersveiligheid. De SP deelt die bezorgdheid en is een petitie gestart om maatregelen af te dwingen.

 

SP-bestuurslid Ali-Haydar Çakmak: “Gisteren (zaterdag 12 mei, red.) ben ik samen met de inwoners van de P.C Hooftstraat, Alberdingk Thijmstraat en Albert Verweystraat langs de deuren gegaan om handtekeningen te verzamelen voor verkeersremmende maatregelen in de straat.”

“Prachtig om te zien hoe betrokken mensen zijn met hun buurt en de wil hebben om problemen aan te pakken.”

 

In de aangegeven straten wordt volgens omwonenden veel te hard gereden. De buurtbewoners wensen dan ook maatregelen van de gemeente.

Foto: SP-Venlo
Ali-Haydar Çakmak: “Daarvoor haalt de SP samen met deze omwonenden handtekeningen op om de oproep kracht bij te zetten.”

“Op zaterdag 12 mei is de actie gestart, binnenkort worden de petities aangeboden aan de wethouder met het dringende verzoek om in overleg te gaan met omwonenden en om verkeersremmende maatregelen te gaan nemen.”

 

U bent hier