h

Ook ROOD was op het congres

24 februari 2014

Ook ROOD was op het congres

De SP organiseerde zaterdag 22 februari haar congres in Amersfoort. Afgevaardigden uit de hele partij kwamen bijeen om de twee aanstaande verkiezingen te bespreken; voor de gemeenteraad en Europa. Ook ROOD-leden waren er bij.

 

Zo'n 1000 SP-leden waren zaterdag aanwezig in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Op het congres werd onder meer het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen vastgesteld. Enkele tientallen ROOD-leden gaven ook hun inbreng daarbij.

 

Ook haalden de aanwezige lokale contactpersonen van ROOD op het podium succesvolle acties aan. Zo streden lokale ROOD-groepen voor skatebanen en studiefinanciering en tegen de afbraak van de
thuiszorg.

Op de foto enkele ROOD-leden die ook op het congres waren.

 

Ook onze actiecoördinator Rohan Nagel was er bij. In een speciaal filmpje dat bij de opening van het congres werd vertoond, was hij ook te zien. Alle reden dus om ons toe te lachen, zoals hier op de foto.

 

Lees hier meer over wat op het congres is besproken.
 

U bent hier