h

Geslaagd flyeren op zomerbraderie

10 augustus 2012

Geslaagd flyeren op zomerbraderie

8-8-2012 flyeren Sfeermarkt Arcen 1 Ook afgelopen woensdag was de SP weer aanwezig op de Sfeermarkt in Arcen om in gesprek te gaan met voorbijgangers, uitdelen van informatiefolders en vragen te beantwoorden. Opnieuw waren we in rap tempo door onze spullen heen.

Tijdens de wekelijkse gratis toegankelijke sfeermarkt (elke woensdag van 11 juli t/m 15 augustus) is de SP aanwezig om in gesprek te gaan met het winkelende publiek en hun vragen te beantwoorden en ook delen we folders uit over de aanstaande verkiezingen. Steeds in een gezellige en gemoedelijke sfeer, wat de zomerbraderie ook kenmerkt.

SP-voorzitter Peter Nelissen: “Ik ben een paar keer met ouderen aan de praat geraakt en ook zij vonden dat er wat moet gebeuren, iets moet veranderen in Nederland. Op mijn vraag of ze daarbij misschien overwogen om SP te stemmen kreeg ik snel antwoord: Ja en óf ze SP stemden, “op ons Emile” zeiden ze voornamelijk. Dat er zo veel vertrouwen is, is altijd leuk om te horen.”

17-05-2012_Arcen2

“We hoorden ook reacties zoals: “Hier staan ze ook al, in Venray en Boxmeer ook al gezien, je ziet die SP ook overal, die anderen zie je pas over een paar weken en daarna niet meer.” Tja, dat kon nog wel eens een juiste conclusie zijn en inderdaad, de SP zie je overal en ook buiten verkiezingstijd.”, zei Nelissen desgevraagd.

Uiteraard gingen veel gesprekken over de aankomende verkiezingen, de financiële crises en de bezuinigingen, zowel landelijk als in Venlo zelf. Het zit veel mensen dwars dat er maar op los gebouwd wordt, het ene miljoenenproject na het andere, nu weer een onnodig voetbalstadion, en er tegelijkertijd miljoenen gekort wordt op sociaal-maatschappelijke en culturele voorzieningen. Mensen moeten het steeds vaker zelf maar uitzoeken, de gemeente trekt zich meer en meer terug, dit ergert velen. Sommige zaken zijn onbegrijpelijk en gewoonweg niet meer uit te leggen aan mensen.

8-8-2012 flyeren Sfeermarkt Arcen 1

Nelissen: “In die paar uren dat we deze keer op de Sfeermarkt aanwezig waren heeft de SP naast het spreken met mensen en de verkiezingsinformatie ook ongeveer 1500 schuursponsjes en ledenwerfkaarten uitgedeeld. Een mooi vooruitzicht voor 12 september. Volgende week is de laatste keer Sfeermarkt, de SP is ook dan weer van de partij. Benieuwd of ook andere partijen dan al onder hun (vakantie)steen vandaan komen.”

Nog geen lid? Doe mee en steun de SP
09-08-2012: SP trapt met ludieke fietstocht letterlijk de campagne af
22-07-2012: Doe mee met de SP-campagne!
04-07-2012: Kom ook naar de SP-familiedag met feestelijke start verkiezingscampagne

U bent hier