h

Paulus Jansen bespreekt de politieke barometer voor 2012

9 januari 2012

Paulus Jansen bespreekt de politieke barometer voor 2012

Nieuwjaarsborrel Dinsdag houden we onze Jaarvergadering met een politiek debat over de staat van het land verzorgt door Tweede Kamerlid Paulus Jansen. Naast het proosten op het nieuwe jaar, terugblik op 2011 en vooruitblik op 2012, leggen bestuur en fractie verantwoording af en maken de plannen voor de komende jaren bekend. Iedereen kan hierover meepraten.

paulusjansen Tweede Kamerlid Paulus Jansen verzorgt de presentatie en is ook onderdeel van discussie met de aanwezigen over de ‘politieke barometer’. Daarin komen aan de orde thema’s als de recessie, kabinetsplannen, EU/eurocrisis, werk(loosheid), armoede, bezuinigingen op pensioenen, zorg, cultuur, uitkeringen, het organiseren van maatschappelijk verzet, enzovoorts.

De Nieuwjaarsborrel voor SP-leden en sympathisanten is tevens de algemene ledenvergadering waarin het afdelingsbestuur en de raadsfractie verantwoording afleggen, de plannen voor de komende jaren bekend maken, en aan hen meegegeven kan worden wat er beter kan, welke zaken aandacht nodig hebben, welke acties opgepakt kunnen worden.
bijeenkomst Paulus Jansen zal de leden uitdagen mee te denken hoe de SP-Venlo haar ambities richting de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 kan waar maken, hoe de SP zich meer kan manifesteren en profileren, nieuwe leden aantrekken en activeren. Versterking van de basis en de actieve groep, vernieuwing en een frisse blik.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 januari 2012 om 19.30 uur in de grote zaal van Huize Maagdenberg, Maagdenbergplein 11 te Venlo (ruime parkeergelegenheden aan de overzijde, zaal is vrij toegankelijk).


paulusjansen Paulus Jansen (1954) is sinds 2006 Tweede Kamerlid voor de SP en woordvoerder wonen en milieu. Hij is bouwkundige en was tot 1996 werkzaam in de bouw en de volkshuisvesting, onder meer als hoofd proces- en productontwikkeling van een groot bouwbedrijf. In zijn vrije tijd ondersteunde hij honderden bewonersorganisaties met adviezen over huur- en servicekostenkwesties en bij stadsvernieuwingsprojecten. Hij was beleidsmedewerker Tweede Kamerfractie, algemeen secretaris SP en voorzitter van de gemeenteraadsfractie Utrecht.

Nu is de tijd, steun de SP en word lid
02-01-2012: Kom naar de Nieuwjaarsborrel - jaarvergadering van de SP in Venlo
01-01-2012: Het is beter een kaars te ontsteken, dan de duisternis te vervloeken
24-12-2011: Fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar

U bent hier