h

Kom naar de Nieuwjaarsborrel - jaarvergadering van de SP in Venlo

2 januari 2012

Kom naar de Nieuwjaarsborrel - jaarvergadering van de SP in Venlo

nieuwjaarswens Op 10 januari proosten we op het nieuwe jaar, blikken terug op 2011 en vooruit op 2012. Iedereen kan hierover meepraten. Een aansprekende gast verzorgt de presentatie en is ook onderdeel van een themadiscussie, stel deze alle vragen die op uw lippen branden over Europa, eurocrisis, werk(loosheid), kabinet, pensioenen, enzovoorts.

De Nieuwjaarsborrel voor SP-leden en sympathisanten kent aansluitend de algemene ledenvergadering, dus schroom niet om het afdelingsbestuur en de raadsfractie te vertellen wat er beter kan, welke zaken aandacht nodig hebben, welke acties opgepakt kunnen worden. Ideeën, kritiek, vragen en opmerkingen zijn welkom want ook de SP is nooit te oud om te leren.

Reserveer dus alvast dinsdag 10 januari en kom gezellig mee proosten op het nieuwe SP-jaar. Nieuwjaarsborrel Graag tot ziens om 19.30 uur in de grote zaal van Huize Maagdenberg, Maagdenbergplein 11 in Venlo (zaal is vrij toegankelijk, grote parkeerplaats aan overzijde). Wie de aansprekende gast is houden we nog even geheim vanwege de organisatie maar maken we snel bekend.


Versterking en vernieuwing gewenst
In maart heeft het huidige bestuur zijn termijn erop zitten en dient een nieuw afdelingsbestuur te worden gekozen. Kandidaten, of leden die twijfelen aan een plek in het bestuur, kunnen zich nu al kenbaar maken zodat tijdens de ledenvergadering in maart deze mensen soepel de taak van hun voorganger zouden kunnen overnemen.

Ook de gemeenteraadsfractie is op zoek naar ‘vers bloed’, niet alleen voor de denktank of fractieondersteuning, maar ook richting de verkiezingen in 2014 willen we mensen wegwijs maken en scholen voor het politieke werk.

Interesse maar onzeker of je wel de juiste persoon bent voor het afdelingsbestuur of fractie? Waag de sprong, stel vragen over inhoud en taken aan huidige of oud-bestuursleden; het is vaak eenvoudiger dan men wel eens denkt. Elk lid kan zich verkiesbaar stellen.
Kandideren en/of vragen? Meld u bij de secretaris.


Nu is de tijd, steun de SP en word lid
01-01-2012: Het is beter een kaars te ontsteken, dan de duisternis te vervloeken
24-12-2011: Fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar

U bent hier