h

Ledenvergadering kiest bestuur en bespreekt verkiezingsuitslag

7 april 2011

Ledenvergadering kiest bestuur en bespreekt verkiezingsuitslag

megafoon Dinsdag 19 april aanstaande is er een algemene ledenvergadering waar de SP-leden discussiëren over het resultaat van de Statenverkiezingen, de kascontrolecommissie haar uitgestelde verslag doet, en er een deels nieuw afdelingsbestuur gekozen wordt waarbij ieder lid zich verkiesbaar kan stellen voor de vacante bestuursfuncties.

Op 2 maart waren er verkiezingen voor de Provinciale Staten. Het resultaat voor onze partij viel iets tegen. Graag bespreekt het bestuur van de SP-afdeling Venlo en de Statenfractie de uitslag, de reden en de gevolgen van deze uitslag. Want hebben we steken laten vallen, onvoldoende kenbaar kunnen maken waar we voor staan en wat we de afgelopen jaren voor elkaar kregen, of lag de oorzaak ergens anders?

Thijs Coppus Lijsttrekker en fractievoorzitter Thijs Coppus zal ingaan op de uitslag, de gevoerde campagne, de lopende coalitieonderhandelingen, de nieuwe SP-fractie en de nieuwe verhoudingen in het Limburgs Parlement.

De organisatie stelt er prijs op wanneer u zich aan meldt, of wanneer u verhinderd bent, zich af meldt. Dit zodat we een beeld hebben van de opkomst en hiermee rekening kunnen houden bij de zaalhuur en dergelijke. Voor aan/afmelden, en meer informatie (bijvoorbeeld over de bestuursvacatures) kunt u contact opnemen met Henk Zegers.

Graag tot ziens op dinsdag 19 april 2011, vanaf 19.30 uur in Grand Café De Maagdenberg (Maagdenbergplein 11 te Venlo, grote parkeerplaats aan de overzijde, zaal is vrij toegankelijk).

08-01-2011: Nieuwjaarsborrel en jaarvergadering zorgen voor een levendige discussie
06-01-2010: Ledenvergadering koos en proost
Vragen, opmerkingen, ideeën? Neem contact op met de SP in Venlo

U bent hier