h

Ruim 200 handtekeningen na startschot Axie Vrachtverbod op Blerickse weekmarkt

22 september 2007

Ruim 200 handtekeningen na startschot Axie Vrachtverbod op Blerickse weekmarkt

Gisteren gaf de SP afdeling Venlo op de Blerickse weekmarkt het startschot voor een handtekeningenactie voor een totaal vrachtverbod in Blerick. Alleen bestemmingsverkeer is nog welkom. We begonnen om 15.30 uur en hielden er om 18.00 uur weer mee op. In die tijd haalden we ruim 200 handtekeningen op. Ook via de website komen nu al veel steunverklaringen binnen. Veel mensen gaven aan zich vreselijk te ergeren aan de houding van de lokale politiek en bang te zijn dat Blerick het "afvalputje" van de gemeente wordt. Ook de parkeerdiscussie zit velen hoog.

De aankomende weken zal de SP de actiefolders verspreiden op de weekmarkt en huis-aan-huis in heel Blerick. Ook wordt iedereen gewezen op de mogelijkheid om via onze website een handtekening te plaatsen.


Hieronder enkele foto's van de weekmarkt:


Blerickse weekmarkt 1 Blerickse weekmarkt 2 Blerickse weekmarkt 3 Blerickse weekmarkt 4

TEKEN HIER!
SP Venlo start Axie Vrachtverbod voor Blerick

U bent hier