h

Meldpunt: Geef de zorg een stem!

12 juli 2024

Meldpunt: Geef de zorg een stem!

Met de aangekondigde bezuinigingen dreigt er een kaalslag op de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de langdurige ggz. Er wordt veel over de zorg gesproken, maar niet met de zorg. Daarom starten wij een meldpunt, want de zorg en iedereen die zorg krijgt moet een stem krijgen!

 

In totaal wordt er de komende jaren miljarden op de zorg bezuinigd door de PVV, VVD, NSC en BBB. Dit jaar gaat er al 310 miljoen euro af. En dat terwijl het nu al heel vaak moeilijk is voor mensen die in de zorg werken of mantelzorgers om goede en liefdevolle zorg te kunnen geven.
Daarom komen we in actie! We zijn een meldpunt gestart en we organiseren op 12 oktober het zorgprotest.
 

Nu is het woord aan de zorg en aan de mensen die zorg krijgen. Doe HIER jouw melding bij ons meldpunt en geef de zorg een stem!

 

Kom naar het zorgprotest!

Op zaterdag 12 oktober komen we in Den Haag in actie voor de zorg. Daarna wordt namelijk besloten hoeveel geld er komend jaar naar de zorg gaat. En dat is ontzettend belangrijk: bezuinigen op de zorg kan niet meer!

Zorgmedewerkers en mensen die ouderenzorg, gehandicaptenzorg of GGZ nodig hebben of kinderen die jeugdzorg nodig hebben zijn de dupe. De zorg mag niet vergeten worden. Daarom geven we op 12 oktober de zorg een stem!

IK BEN ERBIJ!

 
 

U bent hier