h

SP Scholing Noord Limburg

4 augustus 2023

SP Scholing Noord Limburg

Er wordt vanaf september voor alle Noord-Limburgse SP-afdelingen een cursus georganiseerd in Roermond. Tijdens deze scholing wordt niet alleen de politieke basisvorming besproken, maar ook onze organisatie en hoe we bijvoorbeeld de gemeenteraad als middel inzetten.

 

Deze scholing is bedoeld voor leden die afgelopen tijd raads- of burgerraadslid zijn geworden maar hiervoor nog geen scholing hebben gevolgd of leden die op afstand de raad (gaan) volgen om te kijken wat de afdeling hiermee kan.

 

Binnen de SP, en ook in de afdeling Venlo, organiseren we regelmatig scholingen over allerlei thema’s. Het zijn interessante bijeenkomsten (meestal in de avonden, soms een zaterdag) met de nodige goede onderlinge discussie maar vooral in een gezellige sfeer. De scholingen worden vaak opgeluisterd door deskundigen, specialisten of bijvoorbeeld Tweede Kamerleden.

 

De nieuwe reeks scholingsavonden vinden plaats op maandag 18 september, maandag 2 oktober en maandag 16 oktober. Ze beginnen steeds om 19.30 uur in Roermond.

Laat ons weten of je hieraan mee wilt doen (stuur een e-mail), dan kun je hiervoor aangemeld worden.

 

U bent hier