h

Peilen overlast Venlo-Oud-Zuid

5 maart 2023

Peilen overlast Venlo-Oud-Zuid

De SP hoorde dat de wijk Venlo-Oud-Zuid problemen kent rondom overlast, zwerfafval, overvolle vuilnisbakken, parkeren, hardrijders en verkeerslawaai (van de Professor Gelissensingel). Reden voor de SP om te peilen wat er precies aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden.

 

Dus gaan we komende woensdag (8 maart) de wijk in. Vanaf 16:30 uur staan we met een opvallende rode (party)tent bij het grasveld aan de Tiberstraat.

SP'er en buurtbewoonster Laila Kuiper: "Graag horen we van de omwonenden hoe ze de geschetste problemen ervaren, hoe groot het probleem is, wat daaraan gedaan moet worden en door wie."

"Dan weten wij of, en zo ja, welke actie hierop ondernomen kan worden en wie we kunnen aanspreken."

 

"Kom gezellig bij ons buurten, vertel ons uw ervaringen. Samen maken we de buurt beter maar dan moeten we wel weten wat er precies aan de hand is."

Heeft u ook een klacht of opmerking, u bent van harte welkom. Graag tot ziens.

 

De SP doet regelmatig onderzoek hoe het er voor staat in de wijken. We willen graag weten wat er speelt in uw straat, uw wijk. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Dat kan ook online, hier op deze website. Lees de enquête en vul hem (anoniem) in.

 

U bent hier