h

THEMABIJEENKOMST VANAVOND WORDT VERPLAATST VANWEGE DE STORM!

18 februari 2022

THEMABIJEENKOMST VANAVOND WORDT VERPLAATST VANWEGE DE STORM!

Nu gooit niet Corona maar storm Eunice helaas roet in het eten… Vanwege de storm hebben we, vanwege ieders veiligheid, besloten om de themabijeenkomst te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Hierover volgt spoedig nadere informatie.

 

Vanavond zouden we de SP Limburg Tour over werk en inkomen houden. Zijn eindelijk de coronamaatregelen versoepeld, en konden we ook meer mensen in de zaal toelaten, zorgt de hevige storm die vandaag over ons land trekt er helaas voor dat we de avond toch moeten verzetten.

 

Misschien dat lokaal wel iets geregeld had kunnen worden maar er komen ook gasten en spreken uit andere delen van het land, en reizen - en zeker met het OV - werd afgeraden, die nu niet of niet tijdig in Blerick zouden zijn of niet meer terug zouden kunnen koen.

Erg jammer natuurlijk maar veiligheid boven alles.

Een nieuwe datum wordt gezocht, meer informatie daarover volgt nog.

 

U bent hier