h

Nieuwe datum voor Familiedag

21 januari 2022

Nieuwe datum voor Familiedag

De familiedag in Burgers’ Zoo in Arnhem zou 19 februari plaatsvinden. Zou, want door de coronamaatregelen moet de familiedag helaas verplaatst worden naar zondag 19 juni.

De kaarten die u heeft gekocht voor 19 februari 2022 zijn gewoon ook op zondag 19 juni 2022 geldig. U hoeft nu dus niets doen. Behalve de datum aanpassen in uw agenda natuurlijk.

Mocht u op zondag 19 juni niet kunnen, dan kunnen de kaarten uiteraard worden geannuleerd en wordt uw aankoopbedrag teruggestort. U kunt dan een mail sturen aan familiedag@sp.nl.

 

Op 19 juni gelden de dan geldende coronamaatregelen zoals gehanteerd door Burgers’ Zoo. Mensen die kaarten kochten of kopen ontvangen voor 19 juni tijdig nog een e-mail met alle praktische informatie over de dag.

 

Een mooi programma
Op zondag 19 juni 2022 opent Burgers’ Zoo de poorten voor maar liefst 2000 SP-leden met hun familie. Er is een mooi programma met bekenden als Emile Roemer en Agnes Kant.

Gedurende de familiedag is de hele dierentuin vrij te bezoeken, kunt u ondertussen speeddaten met SP-Kamerleden, zijn er volop activiteiten voor de kinderen, is er muziek, een toespraak van mij én is er een unieke terugblik op vijftig jaar SP in Nederland.

Kortom: een leuke dag en voor ieder wat wils. We hopen u op 19 juni te zien!

 

Zie ook:

03-12-2021: SP Familiedag 2022

 

U bent hier