h

SP Familiedag 2022

3 december 2021

SP Familiedag 2022

De SP kent een bijzondere traditie. We zijn de meest actieve ledenpartij van Nederland, op straat, in de buurt en natuurlijk in actie. Alle SP-leden samen vormen de partij. Tijdens de SP-familiedag, speciaal voor SP-leden en hun familie, staat dát centraal. Dan zetten we álle SP’ers in het zonnetje en maken we er samen een mooie dag van.

 

Op zaterdag 19 februari 2022, in dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem, organiseren we een bijzonder feestelijke familiedag. Op 19 februari opent Burgers’ Zoo de hele dag de poorten voor maar liefst 2000 SP’ers met hun familie. Met boeiende sprekers, waaronder ook bekenden als Lilian Marijnissen, Emile Roemer en Agnes Kant.

Gedurende de dag is de hele dierentuin vrij te bezoeken. Ondertussen kun je speeddaten met SP Kamerleden, zijn er volop activiteiten voor kinderen én is er een unieke terugblik op bijna 50 jaar SP in Nederland. Kortom: een leuke dag en voor ieder wat wils!

 

Foto: SP

 

Het wordt een bijzondere omdat we samen ook centraal onze campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen aftrappen. Die zijn vier weken later. Dat doen we uiteraard op een spectaculaire manier die je niet mag missen. Ben je benieuwd hoe we dat gaan doen? Zet dan de datum alvast in jouw agenda.

Kaarten zijn te verkrijgen via de website sp.nl/familiedag. Volwassenen betalen voor de hele dag, inclusief toegang tot de dierentuin, een speciale SP-prijs van 7,50 euro per persoon, en kinderen 5 euro. De eerste 300 enthousiaste mensen die een kaartje kopen krijgen bovendien een speciaal Vroege Vogel Verrassingspakket. Zorg dus dat je er snel bij bent!

 

We gaan er op dit moment vanuit dat onze familiedag op een veilige manier plaats kan vinden. Mocht het op 19 februari helaas toch niet door kunnen gaan in verband met de dan geldende coronamaatregelen, dan kunnen kaartjes uiteraard worden geretourneerd en wordt je aankoop- bedrag teruggestort.

 

We hopen jullie, en natuurlijk jullie familie, op 19 februari te mogen zien in Burgers’ Zoo. We vinden het leuk om er met een flinke groep van uit de afdeling samen te zijn! Graag tot dan!

 

Voor vervoer wordt een bus geregeld vanuit Venlo wanneer hier voldoende animo voor is. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Arnhem gaan, daar staan geen vergoedingen tegenover. Mocht je met de bus mee willen, laat ons dat dan even weten via e-mail: venlo@sp.nl.

 

U bent hier