h

Politicast Omroep Venlo: Het werk van een raadslid

14 januari 2021

Politicast Omroep Venlo: Het werk van een raadslid

Wat komt er allemaal kijken bij het werk van een gemeenteraadslid in Venlo? In de eerste aflevering van de nieuwe podcast 'Politicast' ontvangt Jim Weijs raadsleden Inge Simons (VVD) en Ton Heerschop (SP), die honderduit vertellen over hun belevenissen.

 

Een tijdje terug werden SP-raadslid Ton Heerschop en VVD-raadslid Inge Simons samen geïnterviewd voor de podcast 'Politicast' van Omroep Venlo over het werk van een raadslid.

Want wat komt er allemaal kijken bij het werk van een gemeenteraadslid in Venlo? Jim Weijs vraagt beide raadsleden uitgebreid het hemd van het lijf, wat leidde tot een verrassend leuk en openhartig gesprek.
 
Beluister het zelf via deze link naar de podcast.

 

U bent hier