h

Thema-avond over openbaar vervoer

27 februari 2019

Thema-avond over openbaar vervoer

Op 8 maart organiseert de SP een thema-avond over het OV, de volle bussen en treinen. Dit treft de hele provincie en daarmee een interessante bijeenkomst voor iedereen die zich zorgen maakt over het openbaar vervoer. Tweede Kamerlid Cem Lacin en Marc van Caldenberg, provinciaal lijsttrekker, zijn aanwezig net als een buschauffeur van Arriva die komt vertellen over de volle bussen en wat dat met het OV en de reizigers doet.

 

De afgelopen jaren is het openbaar vervoer er niet beter op geworden. De kaartjes zijn duurder, veel bussen komen niet meer in buurten en kernen, zijn te laat of komen helemaal niet. De veiligheid van het openbaar vervoer is niet alleen voor reizigers afgenomen maar ook voor buschauffeurs en machinisten.
Zij vechten zelfs al jaren tegen hun baas voor een plaspauze en 3% meer loon...

 

De SP is voor veilig en bereikbaar openbaar vervoer voor iedereen. Op 8 maart praten we samen met SP Tweede Kamerlid Cem Lacin en Marc van Caldenberg, provinciaal lijsttrekker voor de SP in Limburg, over de toekomst van het openbaar vervoer in Limburg, van Kerkrade tot Mook.

 

De avond wordt gehouden op 8 maart om 20.00 uur, in buurthuis ‘t Hokske aan de Prinses Margrietstraat 22 in Gennep.

 

U bent hier