h

Ton Heerschop genomineerd voor Beste raadslid van Nederland

18 februari 2018

Ton Heerschop genomineerd voor Beste raadslid van Nederland

Foto: BKB
U kunt stemmen op Ton Heerschop om uitgeroepen te worden tot 'beste raadslid van Nederland'. In Venlo kreeg hij al eens de prijs voor 'beste debater', ‘ beste raadslid’ zou dan een mooi vervolg en erkenning zijn van zijn inzet en bevlogenheid. Klik op de link bij het bericht en breng uw stem uit. Voor Ton, voor Venlo.

 

Iemand (bij ons onbekend wie) heeft SP-fractievoorzitter Ton Heerschop genomineerd voor de verkiezing 'beste raadslid van Nederland'. Zou wel erg tof zijn wanneer er iemand uit de gemeente Venlo als beste raadslid uitgeroepen wordt.

 

Op 21 maart kunt u natuurlijk ook op Ton Heerschop stemmen, voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar waarom maar eens in de vier jaar stemmen als het nu ook al kan? Dus pak die kans en stem (ook nu al) op Ton, en daarmee ook op Venlo. Stemmen kan hier.

 

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan campagnebureau BKB, de Volkskrant en omroep WNL op zoek naar de beste lokale politicus van Nederland. Iedereen kan getalenteerde raadsleden nomineren of een stem uitbrengen op hun favoriet.

Erik van Bruggen, directeur van BKB: "Met het Beste Raadslid van Nederland willen we die duizenden raadsleden in het zonnetje zetten die keihard werken om de gemeentes te besturen. Het zijn lokale helden waar we meer waardering voor zouden moeten hebben."

 

De vorige editie in 2014 werd gewonnen door toenmalig SP-raadslid in Heerlen, Ron Meyer. Een jaar later werd hij verkozen tot partijleider. De winnaar in 2010, Jan Paternotte, is momenteel tweede kamerlid voor D66.

 

Tot 7 maart kunt u stemmen. Daarna bepaalt een jury wie er van de kandidaten doorgaan naar de tweede ronde, waarvoor er opnieuw gestemd kan worden op de favoriete kandidaat. Dat kan dan tussen 10 en 18 maart. Vervolgens gaan de vier kandidaten met de meeste stemmen naar de finaleronde. Op 20 maart wordt op tv de winnaar bekend gemaakt.

 

U bent hier