h

Hebben we een date?

14 februari 2018

Hebben we een date?

Foto: SP-Venlo

 

Vandaag, 14 februari, is het Valentijnsdag en probeert de SP om mensen te verleiden tot het maken van een afspraakje en vraagt: ‘Hebben wij een date op 21 maart?’. Want we willen zo veel mogelijk harten winnen, ook om te gaan stemmen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

De Valentijnsactie heeft ook een serieuze boodschap. De SP vindt dat de lusten en lasten eerlijker verdeeld moeten worden.

Lijsttrekker Ton Heerschop: “Het gaat bij de komende verkiezingen om een aantal hele belangrijke vragen. Zijn we hard voor elkaar of hebben we hart voor elkaar? Kiezen we voor tweedeling in deze gemeente of kiezen we voor saamhorigheid?”

“Kiezen we voor weer vier jaar harteloos rechts afbraakbeleid of kiezen we eindelijk voor liefdevol progressief hartverwarmend beleid?”

“Een stem op de SP op 21 maart is dé manier om verandering te brengen in de moeilijke situatie waarin Venlo en haar inwoners verkeren.”

 

U bent hier