h

Uitnodiging Ledenvergadering over o.a. de verkiezingen

2 april 2017

Uitnodiging Ledenvergadering over o.a. de verkiezingen

Op dinsdag 11 april aanstaande vindt een ledenvergadering plaats om 19:30 uur in Boulevard Hazenkamp. We bespreken de gevoerde campagne en de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen (15 maart), het gevolg daarvan en hoe we hiermee verder kunnen, ook in Venlo. Belangrijkste is een besluit nemen over de verkiezingen voor de gemeenteraad in Venlo (maart 2018), hoe we de kieslijst en het programma vorm gaan geven.

 

 

Daarnaast is er kort aandacht voor de kascontrole, het afdelingsbestuur en de raadsfractie leggen verantwoording af over de afgelopen periode en vragen om inbreng voor de komende tijd.
Ook bespreken we graag de actiepunten en ideeën voor de komende tijd. Uiteraard is er alle ruimte voor het beantwoorden van vragen of opmerkingen die je hebt.

 

2018 komt er aan!

Naast een analyse van de afgelopen verkiezingen kijken we ook vooruit naar wat we hiermee moeten in aanloop naar ‘onze eigen’ verkiezingen in maart 2018 voor de gemeenteraad van Venlo. Wat moeten we hiervoor nog gaan doen, welke aandachtspunten zijn er, heb je er zelf ideeën over?

 

Ook is het goed om alvast werkgroepen te organiseren die zich de komende maanden gaan buigen over ons verkiezingsprogramma voor maart 2018, en een werkgroep die kijkt naar welke kandidaten er op de kieslijst willen staan voor de SP.

 

Ons doel is deelname aan het gemeentebestuur met een zo groot mogelijke raadsfractie. Wie wordt dan onze lijsttrekker en wie willen er wethouder worden of de gemeenteraad in?

 

 

Op al die vragen moeten we nu al gaan nadenken en liefst in september al met antwoorden komen. Dus als je je geroepen voelt om mee te gaan denken over het programma en/of de kandidatenlijst, of als je zelf de gemeenteraad in wil of het bestuur versterken, laat het dan aan ons weten.

 

Graag tot ziens op dinsdag 11 april in Boulevard Hazenkamp, Albert Verweystraat 6 in Blerick. De zaal is open vanaf 19:00 uur, we starten om 19:30 uur. Tot dan?

 

Met vriendelijke groet, namens het afdelingsbestuur,

Peter Nelissen, afdelingsvoorzitter

 

U bent hier